gratis offerte aanvragen sales@readybox.nl

Transportverpakking

✔ Maatwerk van palletranden
✔ Onze Stop shopping
✔ Specialist in corrosievrije verpakkingen

Om uw goederen veilig te vervoeren, is goede transportverpakking essentieel. Houten exportkisten van Readybox® zorgen ervoor dat uw goederen in een perfect omhulsel zijn verpakt. Daardoor bent u zeker dat uw producten ongeschonden hun bestemming bereiken. Onze exportverpakking is namelijk gemaakt uit stevig hout van 20 mm dikte, waardoor het niet vervormd. Doordat we eerste de maten van uw product opmeten, kunnen wij de houten exportkisten perfect construeren.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Duurzame transportverpakking op maat van uw goederen

Bij transportverpakking is het belangrijk dat het ingepakte product zijn kwaliteit behoudt. Als u bijvoorbeeld machines van een exportverpakking moet voorzien, is het belangrijk om een corrosievrije binnenlaag te hebben. Onze houten exportkisten krijgen in dat geval een VCI (Volatile Corrosion Inhibition) bescherming, een monomoleculaire laag die zich over het metalen oppervlak verspreidt. Die zorgt ervoor dat uw machines roestvrij blijven. Ook is onze transportverpakking heel makkelijk verplaatsbaar met een vorklift of handpallettruck. Daarmee stapelt u de verpakkingen eenvoudig op elkaar. Bij onze vouwbare houten exportkisten is het mogelijk om deze in te plooien om opslagruimte te besparen.

Exportverpakking geschikt voor luchtvaart of overzees transport

Als u het wenst, maken wij uw transportverpakking gereed voor vluchten. Daar weten we namelijk welke fouten u best vermijdt en hoe we uw goederen stevig verpakken. Als u dat wenst, plaatsen we ook het bedrijfslogo op de houten exportkisten, aangezien dat uw professionele imago bij uw klanten versterkt. Als u meerdere producten in dezelfde kist wilt plaatsen, raden we u aan om ook onze separaties te gebruiken binnen de exportverpakking. We merken namelijk dat bijvoorbeeld bij het vervoer van kunstwerken, deze elkaar wel eens kunnen beschadigen in de transportverpakking. Met separaties in uw exportverpakking gaat u die problemen alvast uit de weg. 

Op zoek naar goede transportverpakking? Laat het ons weten!

Zoekt u nog naar een ervaren bedrijf die de exportverpakking van uw goederen verzorgt? Bij Readybox® zit je bij een ervaren speler in het vak. Wij hebben al voor vele producten houten exportkisten op maat gemaakt. Om ons in te schakelen voor uw bedrijf, stuurt u een mail naar sales@readybox.nl of vult u het online contactformulier in.

 

Kist