gratis offerte aanvragen sales@readybox.nl

Roestverwijdering metal rescue

Metal rescue ecologische roestverwijderaar
Metal rescue ecologische roestverwijderaar

Metal Rescue roestverwijderaar

Metal Rescue ® is een ecologische ontroester: de meest zuivere, veilige en eenvoudige oplossing om roest volledig te verwijderen.

MetalRescue ® is een watergebaseerde ontroester, het verwijdert roest en corrosie door middel van een watergebaseerde, synthetische molecule die ijzer oxide aantrekt.

Roestomvormer

Chemische roestbestrijding

Biologisch roestomvormer

Beste biologische omvormer

Omvormer ecologisch

Industriële kwaliteit

Metaaloppervlak verandert niet van uitzicht of gladheid

Geen solventen of verdunners zijn vereist

 

TPL readybox verdeler van metal rescue producten
Metaal ontroester metal rescue tpl readybox
Metal Rescue ontroester te koop bij readybox tpl
Ontroesten van oldtimeronderdelen met metal rescue

Hoe kunt u snel en correct roest verwijderen? Ons bedrijf beschikt over een middel dat roest eenvoudig en grondig verwijdert van uw metalen voorwerpen. Dit middel heet Metal Rescue® en het is de meest zuivere, veilige en eenvoudige oplossing tegen roestvlekken. Het product is ecologisch, watergedragen en totaal onschadelijk.  De vele voordelen van het middel zorgen ervoor dat er geen betere oplossing bestaat. Deze ecologische ontroester is eenvoudig verkrijgbaar bij ons. 

Hoe kan ik grondig en snel roest verwijderen? 

Met Metal Rescue® heeft u een veilig product dat zelfs de diepste roestvorming verwijdert. Ondanks het eenvoudige gebruik is het product toch van industriële kwaliteit. Er ontstaan ook geen oneffenheden op uw metaaloppervlak na gebruik. Bij dit product hoeft u ook geen speciale solvents of schoonmaakproducten aan te schaffen. Hoe u roest na het verwijderen weer het best kan vermijden, is een vraag die wij graag voor u beantwoorden. Wanneer u uw metalen materiaal of machines terug wilt verpakken, bieden wij u onze roestvrije binnenverpakking aan. Daarin slaat u allerlei verschillende soorten metaalwerk op, zelfs als het gaat om een kunstwerk. 

Heeft u nog steeds onduidelijkheden over hoe roest te verwijderen of vermijden? Laat het weten! 

Denkt u dat Metal Rescue® het middel is dat al uw roestproblemen oplost? Of had u nog vragen over roestvermijding? Mail ons dan via sales@readybox.nl of vul het contactformulier in. Dat is de snelste manier om ten volle te profiteren van onze diensten en producten.