gratis offerte aanvragen sales@readybox.nl

Plooikratten en Plywoodkratten

vouw en plooikratten op maat voor export
Plooikisten voor automotive sector
stapelbare en overstuwbare plooikratten
vouwkratten geplooid voor vervoer

Vouwkisten zijn het ideale middel voor het transport van kleine of grote goederen. Deze opvouwbare kisten zijn makkelijk in gebruik en zijn daarnaast ook bijzonder makkelijk op te slaan. Ons bedrijf levert ook graag de opvouwkisten in uw gekozen maten met een bodem in tweeweg of vierweg. Dit slimme verpakkingsmateriaal is een veilige en betaalbare bescherming van uw goederen. De mogelijkheden met deze opvouwbare kisten zijn dan ook eindeloos. 

Onze houten vouwkisten beschermen elk product

De opvouwbare kisten stelt u makkelijk zelf op in 25 seconden zonder speciaal gereedschap. Daarna kunt u ze makkelijk vervoeren met een vorklift of handpallettruck. De palletkisten zijn volledig geconstrueerd uit stevig en duurzaam hout, waardoor ze zeker een investering zijn op lange termijn. Als u het wenst, kunnen we de vouwkisten voorzien van het logo van uw onderneming. Dat schept een professionele uitstraling bij het transport van uw goederen. In het geval van metalen goederen doet u een beroep op een corrosievrije binnenverpakking. Wanneer u de vouwkisten niet nodig heeft, kunt u ze snel opvouwen en makkelijk opbergen. In geplooide vorm nemen onze opvouwbare kisten namelijk maar 10% van hun volume in. De bodem, behuizing en top van de vouwkisten construeren wij altijd naar de maten die u daarvoor voorziet. Zo bent u zeker van verpakking op maat van uw product. 

Interesse in onze opvouwbare kisten? Bestel ze vandaag nog! 

Ziet u in dat onze opvouwbare kratten alleen maar voordelen bieden bij de opslag en transport van uw goederen? Stuur dan een e-mail naar sales@readybox.nl of dien ons online contactformulier in. Bij onzekerheden of andere vragen over ons volledige aanbod, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. 

Plooikrat 2 weg bodem Readybox.

Bodem met 2-weg pallet

  • De bodemplaat van de plooikrat bestaat uit 1 stuk 15 mm OSB, kan ook in 20 mm vol hout, of in chipboard/plooikrat, gesteund op 2-weg pallet balken 50 x 100 mm;
  • Deze transportkrat zijn behandelbaar met vorklift of transpallet.
Plooikrat 4 weg bodem.

Bodem met 4-weg pallet

  • De bodemplaat van de plooikrat bestaat uit 1 stuk 15 mm OSB, kan ook in 20 mm vol hout (is in geval van 4-weg bijna altijd zo), of in chipboard/plooikratten, gesteund op 4-weg pallet.
  • Deze transportkratten zijn behandelbaar met vorklift of transpallet.
Behuizing standaard plooikratten Readybox.

Behuizing van de plooikrat

  • Behuizing (housing) van de houten kratten is gemaakt van 6 / 8 / 9 mm multiplex.
  • De behuizing van de houten krat sluit nauwkeurig op de top en op de bodem van de plooikrat
  • Aan 2 zijden kan het logo van de firma (VAR - Value Added Reseller) worden aangebracht alsook de overige pictogrammen (fragile, IPPC logo, pijltjes,…).
plooikrat top

Top van de plooikrat

  • 6 /9 mm blank berken hout multiplex aan de binnenzijde versterkt met balken van 50 x 50 mm.
  • De top kan vernageld worden of met straps worden bevestigd op de behuizing.
  • De binnenkant past precies in de behuizing.