gratis offerte aanvragen sales@readybox.nl

Palletkisten en opzetranden

Opzetranden gemonteerd op een europallet
Opzetranden met 6 scharnieren h 40 cm
Stevige en duurzame handig stapelbare opzetranden
Opzetranden met dividers & logo

Bij vervoer van zwaardere of breekbare goederen is het verstandig om palletranden te kopen om in uw verpakkingskisten te plaatsen. Deze randen zorgen ervoor dat u een europallet vlot kan vervoeren en behandelen. Daarbij zijn de palletranden plooibaar en heel eenvoudig te bevestigen in uw palletkisten. Bij Readybox® te Rotterdam spelen wij hierbij graag in op uw persoonlijke wensen. U kunt namelijk op maat gemaakte palletranden bij ons kopen. Daardoor weet u helemaal zeker dat onze randen perfect passen op uw houten verpakking, of dit nu europallets of houten kisten op maat zijn. Ook koopt u bij ons precies de hoeveelheid palletranden die u nodig heeft. Wij leveren deze franco bij u, hoe meer u bestelt hoe goedkoper de prijs per stuk. 

Palletranden op maat kopen doet u bij ons

Wij maken de randen voor uw europallet uit vol hout met een dikte van 20 mm. De opzetranden zijn van duurzaam houten uiteraard herbruikbaar voor uw houten verpakking. Zo maakt u een wijze investering op lange termijn. Onze palletranden kunt u kopen in varianten met 4 of 6 scharnieren, die wij vervolgens maken in de maten die u kiest. Ook kunt u het logo van uw onderneming op de randen van uw europallet laten drukken in iedere RAL-kleur, zodat de verpakking van uw goederen een professionele uitstraling krijgt. Op aanvraag leveren wij ook separaties bij uw bestelling. Die scheiden de goederen binnen de randen van uw europallet of palletkisten netjes af. Dat kan handig zijn bij het vervoer van delicate producten. Bij de aankoop van een product bij ons, praten we graag op voorhand met u over de levervoorkeuren. Zo verpakken we de op maat gemaakte palletranden voor uw houten kisten meestal toegeplooid, maar veranderen we dit graag als u dat liever anders wenst. 

Verplaatsbare houten palletkisten die u kunt stapelen

Bent u nog op zoek naar handige opslagmaterialen? Onze houten verpakkingskisten zijn eenvoudig verplaatsbaar met een vorklift of handpallettruck. Bij zware producten verpakt in een skid staat u vaak voor ongemakken als het gaat om stapelmogelijkheden. Hiervoor is het zeer makkelijk om onze houten kisten op maat te bestellen. Wij komen graag langs om de maten op te nemen van het desbetreffende goed. Op basis van deze informatie maken wij de palletkisten met een houten verpakking, eventueel met palletranden hierin verwerkt. Met deze houten verpakkingskisten kunt u vervolgens eenvoudig stapelen zonder dat de inhoud verplaatst. Wij beschikken ook over opvouwbare houten kisten op maat die ideaal zijn voor opslag en transport. U kunt deze eenvoudig in elkaar plooien wanneer u ze niet gebruikt. Dan nemen ze namelijk maar 10% van hun volume in, wat u heel wat opslagruimte bespaart. 

Houten verpakkingskisten gemaakt voor elk soort transport

Machines verpakt u het beste in corrosievrije palletkisten. Binnen deze houten kisten zorgen we voor VCI-bescherming (Volatile Corrosion Inhibition), een roestwerende binnenlaag op maat die al uw metaalwerk goed beschermt tijdens het transport. Bij een transport per schip, schakelt u ons in voor het nodige sjorwerk zodat uw houten kisten op maat klaar zijn voor een overzees vervoer. Daarin zijn we gespecialiseerd volgens de SEI-normen (Syndicat des Emballeurs Internationaux). Hiermee krijgt u een extra verzekering op uw houten verpakkingskisten, aangezien een SEI-certificaat een noodzakelijke norm is bij zeetransport. 

Bij ons is al uw transportverpakking in goede handen

Bij Readybox® kunt u niet alleen op maat gemaakte palletranden kopen, maar wij verzorgen ook al uw mogelijke transportverpakking en exportkratten. Zo maken wij houten kratten die ideaal zijn voor luchtvracht en zijn we tevens specialist in corrosievrije verpakking. Ukunt altijd een e-mail sturen naar sales@readybox.nl of ons contactformulier invullen voor meer informatie of een bestelling.

Montageschema van een readybox houten krat

Mogelijke afmetingen van de palletopzetranden

Mogelijke hoogtes van de plooibare houten palletranden:

  • 100mm
  • 150mm
  • 200mm
  • 250mm
  • 300mm
  • 400mm

De standaarddikte van de planken is 20mm, maar op aanvraag kunnen zij geleverd worden in 21-22mm of in eender welke dikte.

houten kratten | palletranden

Dikte van de scharnieren voor palletranden

  • 1.25mm
  • 1.50mm
  • 2.00mm
Separaties voor opzetranden | houten kratten

Separaties gemonteerd in palletranden

palletranden voor houten kratten kunnen geleverd worden met diverse separaties naar keuze

Separaties voor palletranden | houten kratten

Separaties voor palletranden

Palletranden kunnen geleverd worden met separaties volgens aanvraag