gratis offerte aanvragen sales@readybox.nl

Kunst vervoeren

✔ Maatwerk van palletranden
✔ Onze Stop shopping
✔ Specialist in corrosievrije verpakkingen

Uw goederen zitten voor opslag en transport zeker veilig in een van onze palletkisten. Onze palletkisten zijn houten verpakkingskisten met een dikte van minstens 20 mm. Daardoor vervormen de verpakkingskisten niet en zit uw product veilig opgeborgen. Wij maken de houten kisten ook op maat voor uw product. Zo zitten uw goederen perfect in een houten verpakking volgens de afmetingen die u doorgeeft. Onze palletkisten zijn daarmee een investering op lange termijn.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Verplaatsbare houten palletkisten die u kunt stapelen

Kunst veilig en onbeschadigd vervoeren is alleen mogelijk door het grondig te verpakken. Bij kleinere kunstwerken leveren we daarom ook graag separaties op maat die ervoor zorgen dat alle kunstwerken afzonderlijk zijn ingepakt. Ook zijn onze houten palletkisten optimaal voor opslag, aangezien ze stapelbaar zijn en makkelijk te verplaatsen met een vorklift of handpallettruck. Is uw kunst niet geschikt om te verpakken en vervoeren in een houten kist? Dan kiezen we graag een verpakkingsmethode die geschikt is voor uw werk. Bij een transport via vliegtuig zijn onze houten kratten stevig uitgerust om een vlucht te doorstaan. Uw kunst komt dus op een internationale bestemming aan zonder daarbij iets van zijn kwaliteit te verliezen. Dat is alweer een zorg minder voor u. 

Houten verpakkingskisten gemaakt voor elk soort transport

Bij onze houten kisten leveren wij ook separaties op maat. Daarmee scheidt u de goederen in de kisten veilig van elkaar af. Dat is bijvoorbeeld handig bij het transport van delicate kunstwerken. De verpakking van machines gebeurt het best in corrosievrije palletkisten. Binnen deze houten kisten zorgen we voor VCI-bescherming (Volatile Corrosion Inhibition), een roestwerende binnenlaag op maat die al uw metaalwerk goed beschermd tijdens het transport. Bij een transport per schip, schakelt u ons in voor het nodige sjorwerk zodat uw houten kisten op maat klaar zijn voor een overzees vervoer. Daarin zijn we gespecialiseerd volgens de SEI-normen (Syndicat des Emballeurs Internationaux). Hiermee krijgt u een extra verzekering op uw houten verpakkingskisten, aangezien een SEI-certificaat een noodzakelijke norm is bij zeetransport.

Bestel nu uw houten kisten als ideale verpakking

Met houten kisten op maat bewijzen wij ieder goederenbedrijf een enorme dienst. Onze houten verpakking is een duurzame en veilige manier van goederenopslag en daarnaast ook optimaal voor transport. Als u uw onderneming wilt upgraden, stuurt u een mail naar sales@readybox.nl of vult u ons online contactformulier in. Dat is ook altijd de snelste manier om antwoord te krijgen op al uw vragen over ons bedrijf.

 

Kist