gratis offerte aanvragen sales@readybox.nl

Houten krat luchtvaart

✔ Maatwerk van palletranden
✔ Onze Stop shopping
✔ Specialist in corrosievrije verpakkingen

Readybox® maakt voor uw product een stevige houten krat dat zeer geschikt is voor export via luchtvaart. Deze zijn gemaakt uit stevig hout van 6 of 9 mm waardoor u geen last heeft van vervorming. Uw goederen zitten tijdens de luchtvaart stevig en veilig verpakt in onze exportkrat. Die maken wij tevens volgens de maten van uw product. Dat zorgt ervoor dat onze kratten van hout het perfecte omhulsel zijn voor uw luchtvracht. Onze vele jaren aan ervaring zorgen ervoor dat we veelvoorkomende fouten kunnen voorkomen bij de productie van uw houten krat voor de export per luchtvaart.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Onze houten krat als ideale verpakking voor export via luchtvaart

Een houten krat van ons, bestemd voor luchtvaart export, is niet alleen op maat gemaakt van stevig hout, maar ook heel makkelijk verplaatsbaar. Met een vorklift of handpallettruck kunt u ze heel makkelijk oppakken en vlot verplaatsen naar hun bestemming. Daarbij kunt u luchtvracht kratten van hout ook nog eens stapelen, wat u weer bespaart in opslagruimte. Bij het transport van metalen goederen of machines via luchtvaart is het van belang dat u ze in een corrosievrije exportkrat plaatst. Wij voorzien de binnenverpakking dan van een VCI (Volatile Corrosion Inhibition) bescherming. Die zorgt ervoor dat in de luchtvracht krat er zich een monomoleculaire laag vormt over uw machine, waardoor deze beschermd is tegen roestvorming. Mocht u reeds roestvlekken hebben op uw metaalwerk, dan bieden wij daar ook doeltreffende en eenvoudige oplossingen voor. 

Uw luchtvracht stevig verpakt in kratten van hout

Een professionelere uitstraling van uw luchtvaart export kunnen wij ook verzorgen door het logo van uw onderneming op de houten krat te spuiten. Dat geeft uw luchtvracht toch een extraatje in plaats van kale kratten van hout. Als u meerdere kleine goederen in een houten krat wilt opbergen tijdens uw export luchtvaart, dan raden we aan om onze separaties aan te schaffen. Deze zijn vooral handig bij het vervoer van kunstwerken, aangezien dit vermijdt dat de goederen elkaar beschadigen binnen de luchtvracht krat. Als u niet zeker bent of uw producten wel geschikt zijn om bij de luchtvaart in typische exportverpakking te plaatsen, kunnen wij u nog steeds van dienst zijn. We produceren namelijk ook industrie verpakkingen die op maat zijn gemaakt voor uw product. Zo kan een skid of wieg op maat beter zijn voor uw goederen tijdens de export via luchtvaart dan een houten krat.

Bestel uw exportkrat op maat voor een vlotte luchtvaart

U merkt dat we bij al onze bestellingen voor een luchtvaart exportkrat heel graag ingaan op uw persoonlijke wensen. Hoe had u graag uw houten krat gezien voor export via luchtvaart? Ook komen we kijken naar de goederen die u graag wilt vervoeren en hoe we deze als luchtvracht in een houten krat kunnen verpakken. Als u daarbij reeds een bestelling wilt doen of simpelweg nog met vragen zit, kunt u altijd contact met ons opnemen via sales@readybox.nl of door online het contactformulier in te vullen.

 

Kist