gratis offerte aanvragen sales@readybox.nl

Corrosie en roest bescherming

 

Uw machines of ijzerwerk wilt u natuurlijk voorzien van goede roestbescherming. Bij Readybox® te Rotterdam zijn wij specialist in de verpakking van allerlei goederen, waaronder machines. Daarin kunnen wij u voorzien van een materiaal genaamd VCI (Volatile Corrosion Inhibition). Dit element is een bestanddeel in onze verpakkingsfolie of beschermend afdekpapier, waarmee u zeker bent van kwalitatieve roestbescherming. 

roestbescherming

Betrouwbare roestbescherming op al uw machinewerk 

 

Het corrosiewerende proces via VCI bestaat uit drie stappen. In de gesloten binnenverpakking van onze houten verpakkingskisten verspreiden de onzichtbare VCI-deeltjes zich en zetten zich vast op het metaal. Die monomoleculaire stofdeeltjes beginnen dan een beschermende laag te vormen op het oppervlak van uw machine. Daardoor is het metalen oppervlak van uw metaalwerk voorzien van goede roestbescherming en hoeft u geen zorgen te maken over de verwijdering van vervelende roestplekken. Wij staan hierin tevens voor u klaar met maatwerk, aangezien u uw machines het best verpakt volgens hun eigen afmetingen. 

Laat ons uw metalen materiaal verzorgen 

Als specialist in transportverpakking weten wij alles over het vervoer van goederen. Zorg er daarom voor dat uw ijzerwerk of machinetoestellen voorzien zijn van een goede verpakking en roestbescherming. Om ons daarvoor in te schakelen, neemt u contact op door een e-mail te sturen naar sales@readybox.nl of ons contactformulier in te vullen.